Главно меню

Любопитно
МИНЕРАЛНАТА КОЗМЕТИКА
Сряда, 11 Май 2011г. 07:57ч.

Днес все повече се говори за минералната козметика. Тя заема и все по-голяма част от пазара. Но полезна ли е тя всъщност и за кого?
Главният минус на т.нар. декоративна козметика се състои в това, че тя често запушва порите, като по този начин не позволява на кожата да диша. Нередки са и алергичните реакции.

Продължение...
 
ДЕПРЕСИЯТА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ МОЗЪЧНИ УВРЕЖДАНИЯ
Вторник, 10 Май 2011г. 08:59ч.

Лекари от Тайван са установили, че депресията може да причини мозъчни увреждания, предаде ДПА. Целта на специалистите от Будистката болница е била да проверят дали депресията е психологически проблем или физическо заболяване.

Продължение...
 
СКАНДАЛЕН ФИЛМ ЗА ПРИНЦЕСА ДАЯНА Е ЗАБРАНЕН ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Четвъртък, 05 Май 2011г. 07:14ч.
Скандален документален филм предстои да бъде излъчен на кинофестивала в Кан. Лентата "Unlawful Killing" съдържа непознати за света записи на телефонни разговори на Даяна. Филмът е дело на бащата на певицата Лили Алън.
Продължение...
 
ЛАРИ КИНГ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН
Сряда, 04 Май 2011г. 07:19ч.
Известният американски журналист Лари Кинг ще се върне в ефира на Си Ен Ен със специално предаване, посветено на болестта Алцхаймер. От Си Ен Ен посочват, че Лари Кинг ще направи още няколко специални програми.
Продължение...
 
СЕМЕЙСТВО МИДЪЛТЪН МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ БИЗНЕСА СИ
Сряда, 04 Май 2011г. 07:02ч.

Има вероятност семейство Мидълтън да се откажат от бизнеса си с организиране на партита, съобщава "Сън", цитиран от КРОСС. На кралското семейство не му изнасяло на кралска особа, каквато е вече дъщеря им Кейт, да се занимава със собствен бизнес, който щял да бъде обект на непрестанно обсъждане от медии и хората в Англия.

Продължение...
 
ОТКЪДЕ ИДВА ВЕЛИКДЕНСКИЯТ ЗАЕК?
Понеделник, 18 Април 2011г. 08:39ч.

През последните десетина години по родните магазини изобилстват шоколадови, керамични, захарни и плюшени фигурки на зайци като неизменен атрибут на Великденския празник. Но защо?

Продължение...
 
МЪЖЕТЕ ГОВОРЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕНИТЕ
Сряда, 13 Април 2011г. 09:12ч.

Когато става въпрос за това кой е по-приказливият пол, обикновено титлата се присъжда на жените. Изследователи от Великобритания разкриват каква в действителност е неизказаната истина - мъжете говорят повече, но нищо не казват.

Продължение...
 
ЛЮБОВТА КЪМ КАФЕТО СЕ ДЪЛЖИ НА ГЕН
Сряда, 13 Април 2011г. 08:55ч.

Защо обожаваме и много се наслаждаваме на кофеиновата напитка? Генетично е!
Американски учени от Харвардския университет стигнаха до извода, че любовта и пристрастяването към най-разпространения стимулант се дължи на два гена - CYP1D2 и AHR.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.