Главно меню

Любопитно
ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕМ Е ЛЮБОВ? ДА, АМА НЕ!
Сряда, 15 Юли 2009г. 08:25ч.

Австралийски учени установиха какво е необходимо, за да остане една двойка заедно и то е много повече от това партньорите да са влюбени, съобщи Ройтерс.

Върху трайността на брака се отразява възрастта, предишните връзки и дори тютюнопушенето, установиха учените от Австралийския национален университет.

 

Продължение...
 
МОМЧЕТА, ОТНОВО СЪМ НА ПАЗАРА !
Вторник, 14 Юли 2009г. 06:05ч.
Британската звезда Кейти Прайс, или Джордан, Заявила, че отново е на пазара. След скандалният си развод с певеца Питър Андре, тя е готова да открие "истинския" и скоро пак да се омъжи", пише "Утрински вестник".
Продължение...
 
ДЖАКО БИЛ УБИТ ОТ СВОИ ХОРА
Понеделник, 13 Юли 2009г. 08:53ч.
Ла Тоя, една от сестрите на Майкъл Джексън, твърди, че той е убит от приближени.Тя заявила това в интервю, публикувано в два британски вестника.
Продължение...
 
ШИФЪРЪТ НА АДАМ - РАЗКОДИРАН
Понеделник, 13 Юли 2009г. 08:11ч.
Американски учени са установили, че жените много точно определят степента на желанието на мъжете да имат семейство само по лицето и така избират подходящия партньор. Жените могат да определят дали мъжът иска да има деца само от снимката му. Разбираемо, тези мъже, които искат деца, повече привличат жени, търсещи дълготрайна връзка.
Продължение...
 
ПОЛИЦАЙ НАМЕРИ КОЛАТА СИ СЛЕД 20 ГОДИНИ
Понеделник, 13 Юли 2009г. 08:05ч.

Полицай от Нигерия, който наел такси бил шокиран, когато осъзнал, че се вози в открадната му преди 20 години кола.

58-годишният Тони Акинвуми разпознал откраднатата си кола по драскулките, които дъщеричката му била направила на задната седалка.

Продължение...
 
СПРЕЙ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ ПРЕДПАЗВА ОТ РАК НА КОЖАТА
Петък, 10 Юли 2009г. 11:13ч.
Спрей от зелен чай предпазва от рак на кожата, като намалява вредните ефекти на ултравиолетовите лъчи на Слънцето.
Учените, които изпробвали разтвора в медицинския център "Кейс" към Университетските болници в Кливланд, съобщиха, че чаеният спрей засилва вродената имунна система в кожата и й помага да се бори с вредата от слънцето.
Продължение...
 
АСТРОНОМИ ОТКРИХА ГИГАНТСКА КОСМИЧЕСКА ПУСТОТА
Петък, 10 Юли 2009г. 10:11ч.

Астрономи откриха огромна пустота – относително пуст регион от космоса между две глактически струпвания, чиято дължина е повече от 3,5 милиарда светлинни години. Откритието е направено в рамките на мащабното галактическо изследване.

 

Продължение...
 
ДИАМАНТЕН ПРЪСТЕН ВЪРЗА КУРНИКОВА
Петък, 10 Юли 2009г. 09:52ч.

Вечната годеница Анна Курникова и Енрике Иглесиас, който за разлика от баща си Хулио май ще излезе моногамен, най-после ще минат под венчило. Бившата тенисистка е била забелязана да носи супер диамантено бижу на безименния си пръст.

 

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.