Главно меню

Любопитно
КАКВО СЕ ВЪРТИ В ГЛАВИТЕ НА МЪЖЕТЕ
Понеделник, 25 Януари 2010г. 12:12ч.

Какво се върти в главите на мъжете? Според специалистите те мечтаят за:

1. Дамата на сърцето му да прочете неговото късметче, което сервират понякога с кафето. Каквото и да пише на него, той би желал да чуе: Ще бъдеш много щастлив и много гол, още щом се прибереме вкъщи"...  

2.Дамата на сърцето му да прояви инициатива, показвайки му новото си колие без нищо друго върху себе си.

Продължение...
 
ФИНАНСОВИТЕ ПРАВИЛА НА ДОНАЛД ТРЪМП
Понеделник, 25 Януари 2010г. 11:42ч.

Магнатът Доналд Тръмп споделя какви са неговите лични навици и финансови правила:

1. Обръщам внимание и отделям голяма част от времето си на парите. Знам къде и за какво точно отива всеки един цент от парите ми.
Вместо да се терзаеш, че средствата ти изтичат като пясък между пръстите, поне един месец си води точни бележки за това, кое къде отива.

Продължение...
 
МЪЖЕТЕ ИЗПОЛЗВАТ КОЗМЕТИКАТА НА ПАРТНЬОРКАТА СИ
Понеделник, 25 Януари 2010г. 08:33ч.

Данни от направено британско проучване на застрахователната компания "Sheilas' Wheels" сочат, че един на всеки десет мъже е използвал крема за обезкосмяване или кола маската на партньорката си. Седем процента от представителите на силния пол са "взимали назаем" от своите половинки уредите им за изправяне на коса. Същият процент мъже признават, че не им е чужда употребата на изкуствен тен.

Продължение...
 
АНДЖЕЛИНА И ПИТ СЕ РАЗДЕЛЯТ
Понеделник, 25 Януари 2010г. 07:56ч.

Най-популярната двойка на Холивуд - Брад Пит и Анджелина Джоли се разпада. Те са подписали необходимите юридически документи, които проправят пътя към раздялата им, съобщава авторитетното издание. Двойката не е женена.

Продължение...
 
ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПРАВЯТ СЕКС
Четвъртък, 10 Декември 2009г. 08:10ч.

Какво точно кара една жена да пожелае мъж, отдавна е загадъчен въпрос. Защо жените правят секс и какво искат от него? Изследователите исторически са теоретизирали, че в основата на женските мотиви лежат любовта и обвързването, но по-новите изследвания показват, че жените правят секс за удоволствие, също като мъжете.

Продължение...
 
ДЕСИСЛАВА НЕ Е САМА
Сряда, 09 Декември 2009г. 12:08ч.

От известно време се носят слухове, че Десислава е разделена със своя приятел Галин. Двамата са заедно от повече от година, но често техни „приятели“ се опитват да ги скарат.

Продължение...
 
ДНЕС ОТБЕЛЯЗВАМЕ ДЕНЯ НА СВЕТА АННА
Сряда, 09 Декември 2009г. 07:54ч.

Днес православната църква чества зачатие на Св. Анна - майка на Богородица. Св. Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени. Нощта, предхождаща празника, е време на заклинания, прокоби и магии.

Продължение...
 
ДЖУЛИЯ РОБЪРТС Е НОВОТО ЛИЦЕ НА "ЛАНКОМ"
Сряда, 09 Декември 2009г. 07:08ч.

Джулия Робъртс е новото лице на "Ланком" за 2010 г. Президентът на козметичния гигант Юсеф Наби нарече актрисата "емблематична жена за времето си".

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.