Главно меню

Любопитно
АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ И БРАД ПИТ ПОСЕТИХА ХАИТИ
Сряда, 10 Февруари 2010г. 07:14ч.

Американската актриса Анджелина Джоли, придружена от Брад Пит, се срещна с мисията на ООН в Хаити и посети детско селище близо четири седмици след опустошителното земетресение. Тя се отправи към селище на SOS-Детски селища в Санто, извън хаитянската столица.

Продължение...
 
МАДОНА ЗАПЛЕНЕНА ОТ 24 - ГОДИШЕН МОДЕЛ
Вторник, 09 Февруари 2010г. 09:10ч.

Мадона бързо се съвзе след разпадането на връзката й с Хесус Лус и сега поп кралицата е приковала вниманието си на 24-годишният модел и актьор Джон Кортахарена, с когото се запознала неотдавна в Ню Йорк.

Продължение...
 
ФЛИРТЪТ ГОРИ КАЛОРИИ
Петък, 05 Февруари 2010г. 07:56ч.

През зимата си хапваме с най-голям апетит и трупаме най-много излишни мазнинки по тялото си. Толкова ни е студено, че се чудим само какво да си сготвим и колко повече вкуснотийки да хапнем. В даден момент започваме и да се питаме имат ли чак такова значение калориите, килограмите и т.н., за да бъдем харесвани.

Продължение...
 
КОТКИТЕ ПРЕДУСЕЩАТ СМЪРТТА
Вторник, 02 Февруари 2010г. 10:13ч.

Котките усещат кога един човек ще умре и последните часове от живота му прекарват в леглото му, съобщиха Ройтерс и в. "Дейли телеграф". Пример за това е петгодишният Оскар, който рядко греши и през последните пет години е предусетил смъртта на 50 души.

Продължение...
 
iPAD СИ ИМА ТАЙВАНСКИ КОНКУРЕНТ
Вторник, 02 Февруари 2010г. 10:01ч.

Епълския таблет iPAD си има вече нов тайвански конкутент. Тайванската компания MSI подготвя подобно устройство, базирано на платформа Nvidia Tegra. Таблетът идва с 10-инчов дисплей и поддържа множество възможности за комуникация.

Продължение...
 
МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ИМАТ КОРЕННО РАЗЛИЧНИ ФАНТАЗИИ
Вторник, 02 Февруари 2010г. 07:54ч.

Според американски учени провели мащабно психологическо изследване сред двата пола, установили, че еротичните фантазии на мъжете и жените са кореннно различни. Основна цел на тестовете е била да се изяснят различията в еротичните фантазии.

Продължение...
 
УИЛ СМИТ ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ
Четвъртък, 28 Януари 2010г. 13:24ч.

Холивудската звезда Уил Смит има амбиции да се заеме с най-голямата роля в живота си - да стане президент на САЩ. Звездата на "Мъже в черно", който е на 39 години и е смятан за една от най-влиятелните фигури в Холивуд, казва, че неговите приоритети ще бъдат да реформира здравеопазването в страната и да се пребори с проблема на бездомните.

Продължение...
 
APPLE ПРЕДСТАВИ ТАБЛЕТА iPAD - СЛЕДВАЩА СТЪПКА В РАЗВИТИЕТО СИ
Четвъртък, 28 Януари 2010г. 12:29ч.

Никоя друга технологична компания не доминира по такъв начин света на потребителската електроника, както Apple през последните десет години. Днес нейното ръководство представи своя най-нов продукт – таблетният компютър iPad, който може да се превърне в нова глава в забележителната история на Apple.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.