Главно меню

Любопитно
УСМИВКАТА Е ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ
Четвъртък, 25 Март 2010г. 07:01ч.

Според американски учени, колкото повече се усмихваме, толкова по-дълго живеем. Те са изучавали 230 снимки на играчи от американската бейзболна лига, направени през 1952 г. и са публикували заключенията си в списание "Псайколоджикъл сайънс".

Продължение...
 
УЧИЛИЩЕ УЧИ ЯПОНЦИ КАК ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В "КАЧЕСТВЕН БРАЧЕН МАТЕРИАЛ"
Четвъртък, 18 Март 2010г. 07:36ч.
Десетки японци посещават новооткрито училище за кандидат-младоженци с надеждата да се превърнат в "качествен брачен материал" и да открият идеалната си половинка, предаде Ройтерс.
Продължение...
 
КЛАВИАТУРИТЕ СА ПО-МРЪСНИ ОТ ТОАЛЕТНИТЕ ЧИНИИ
Четвъртък, 18 Март 2010г. 06:47ч.

Данни от проведено изследване показват, че върху някои клавиатури има повече бактерии, отколкото по тоалетната чиния. Установено е, че на всяка десета клавиатура има до 5 пъти повече опасни за здравето бактерии, отколкото могат да бъдат намерени в тоалетната.

Продължение...
 
КУРСОВЕ ПО УХАЖВАНЕ ОРГАНИЗИРА ИРАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Понеделник, 15 Март 2010г. 08:53ч.
Иранските младежи могат да получат диплома за ухажване в организирани от правителството курсове, което е част от нова схема за намаляване на броя на разводите.

Националната младежка организация показа онлaйн-курс, който има за цел да научи младежите в Ислямска република Иран как да намерят перфектния партньор, как да повдигнат въпроса, и как да живеят щастливо след това. Интерактивният курс продължава три месеца, като е създаден с участието на академици и духовни лица. За да получат дипломата, учениците трябва да се явяват на седмични тестове.

Иранските лидери осъждат срещите и връзките извън брака и смятат, че младежите трябва да се женят скоро след навършването на 20-годишна възраст. Според официални данни, средната възраст за встъпване в брак е достигнала 29 години поради икономическите проблеми и промяната в приоритетите и ценностите на младежите, особено младите жени. При това един на всеки четири сключени брака свършва с развод.

Целта на новия курс е да се предотврати разпадането на семействата. За всеки случай, освен чрез образование, президентът Махмуд Ахмадинеджад обеща да помогне на младите иранци и чрез създаването на повече работни места и евтини жилища.
 
ГЛЕДАНЕТО НА ГОЛИ ЖЕНСКИ ГЪРДИ СПАСЯВА МЪЖЕТЕ ОТ ИНФАРКТ
Понеделник, 15 Март 2010г. 08:32ч.

В Германия учени достигнаха до извода, че гледането на голи женски гърди е колкото приятно за мъжете, толкова и полезно за здравето им.

Продължение...
 
НОВОЗЕЛАНДЕЦ БЕРЕ ДУША СЛЕД КАТО БЕ ПРЕГАЗЕН ОТ ЖНА СИ
Петък, 12 Март 2010г. 07:46ч.
Новозеландец бере душа след като бе прегазен от жена си… два пъти, съобщава Ройтерс.
Санди Телфорд прегазила съпруга си Тери, докато изкарвала колата на заден ход от гаража на къщата им. в района на Хоукс Бей, на 350 километра на североизток от столицата Уелингтън.
Продължение...
 
МОНАХИНЯ НАСЛЕДИ ПУБЛИЧЕН ДОМ
Четвъртък, 11 Март 2010г. 08:16ч.

55-годишна шотландска монахиня наследила от майка си процъфтяващ бордей в австрийската област Щирия, съобщава БГНЕС. Експертна група се опитала да намери близките на починалата собственичка, за да ги уведомят, че притежават публичен дом в южен район на Австрия.

Продължение...
 
АНН-ДЖИ СВАЛЯ МЪЖА НА КАТИ
Сряда, 10 Март 2010г. 09:23ч.
Палавата певица Анн-Джи сваляла мъжа на "волната пеперуда" Кати по време на поредната винена вечер в нов спа-хотел в Родопите, твърдят присъствали на партито.
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.