Здраве
ЧАША ЧЕРВЕНО ВИНОТО ПРЕДПАЗВА ОТ НАТРУПВАНЕ НА ИЗЛИШНИ КИЛОГРАМИ
Четвъртък, 12 Май 2011г. 06:43ч.
Американски учени твърдят, че жените, които употребяват умерени количества алкохол (до 2 чаши вино дневно), са по-малко застрашени от натрупването на излишни килограми в сравнение с въздържателките.
Продължение...
 
СУШЕНИТЕ ПЛОДОВЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНИ И ЗАРЕЖДАТ С ЕНЕРГИЯ
Сряда, 11 Май 2011г. 08:24ч.
Сушените плодове са изключително полезни – съдържат балансирано количество минерали и витамини, както и полезни въглехидрати (глюкоза и фруктоза), благодарение на които не водят до напълняване. Затова сушените плодове могат спокойно да се използват както за разтоварващ ден, така и за строга ограничаваща диета.
Продължение...
 
ЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ ПРЕДПАЗВА ОТ ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА УСТНАТА КУХИНА
Сряда, 11 Май 2011г. 07:40ч.
Зеленият чай става все по-популярен заради своите здравословни качества. Още в древността китайската и японската традиционна медицина са описвали неговата целебна сила при лечението на рани и различни заболявания.
Продължение...
 
ДЪВКАТА ПОМАГА В БОРБАТА СЪС СТРЕСА
Сряда, 04 Май 2011г. 05:48ч.

Редовната употреба на дъвка помага в борбата със стреса, който хората изпитват на своите работни места. Това се съобщава в публикувания доклад на Отдела по клинична психология към Мадридския научно-изследователски институт по психотерапия.

Продължение...
 
ПОЧИСТВАЙТЕ РЕДОВНО ГРИМА СИ
Понеделник, 18 Април 2011г. 06:43ч.
Ако не почиствате редовно апликаторите на грим, вероятно се "разкрасявате" с бактерии. Факт е, че 70% от жените добавят бактерии към сутрешния режим за разкрасяване. Трябва да преосмислите начина, по който използвате гримовете. Лошата хигиена на козметичните ви продукти може да ви докара лесно херпес на устните или очите.
Продължение...
 
СОЛАРИУМЪТ ВРЕДИ НА КОЖАТА И КОСАТА
Сряда, 13 Април 2011г. 08:07ч.
Според последни проучвания в областта на здравето и красотата, е установено, че солариумът и честото му посещаване могат да се окажат изключително вредни за кожата и косата, като предизвиканият косопад може да доведе и до оплешивяване.
Продължение...
 
РАЗХОДКИТЕ СРЕД ПРИРОДАТА НИ ЗАРЕЖДАТ С МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ
Понеделник, 11 Април 2011г. 07:02ч.

Разхождането и практикуването на физически упражнения сред природата или в градския парк зареждат с повече положителни емоции, отколкото активността в затворени помещения, показват изследвания. Смята се, че природата има възстановителен ефект, защото предразполага към релаксиране и освобождаване на негативната енергия.

Продължение...
 
ДА ПОДСИЛИМ ИМУНИТЕТА СИ С НАРОДНА МЕДИЦИНА
Петък, 08 Април 2011г. 06:04ч.

Факт е, че профилактиката на простудните заболявания е по-евтина, отколкото потенциалното лечение на развиващата се болест. Затова, за да не харчите пари за лекарства е добре отрано да подсилите имунитета си с помощта на изпитаните средства от народната медицина.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.