Здраве
КАЛНИ БАНИ ИЗГЛАЖДАТ ПОРТОКАЛОВА КОЖА
Сряда, 05 Август 2009г. 07:23ч.

Портокаловата кожа като че ли е отмъщение на природата към нежния пол. Целулитът е като "залепен" за жените заради хормоните им. За сметка на това задните части на мачовците почти винаги са опънати и гладки благодарение на мъжкия хормон андроген. За тяхната безупречна форма допринася ромбовидната колагенова структура на мускулите им.

Продължение...
 
КАК ДА СПРЕМ ИЗПОТЯВАНЕТО ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ
Петък, 31 Юли 2009г. 06:38ч.

Изпотяването е съвсем естествен процес, който може да се предотврати. Съществуват някои методи, с които може да се намали това неприятно чувство.

Продължение...
 
В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА ТРИ ОТДЕЛЕНИЯ С НОВИ НАЧАЛНИЦИ
Петък, 31 Юли 2009г. 06:02ч.
Три отделения в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” - Сливен са с нови началници. След проведен конкурс Хирургичното отделение ще е оглавено от д-р Ангел Ангелов. Той ще заеме мястото на покойния д-р Панайот Начев. Отделението по уши, нос и гърло ще бъде управлявано от д-р Румяна Михайлова. Тя поема работата на д-р Йордан Котов, който от 26 май тази година е изпълнителен директор на болницата. Завеждащ на отделението по гастроентерология и хематология ще бъде д-р Росица Маркова. Заедно с нея на конкурса се яви и досегашният изпълняващ длъжността началник на отделението д-р Николай Кожухаров.
Продължение...
 
ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ
Четвъртък, 30 Юли 2009г. 11:04ч.
Хубавият ден започва с чаша кафе. Кофеинът в тази напитка възбужда нервните клетки, а освен това стимулира и улеснява храносмилането. Ако Ви разведрява по-скоро неговия  аромат, пийте по-често кафе без кофеин. Добре е, ежедневно да се консумират не повече от 2-3 чаши.
Продължение...
 
ДИЕТА С ГРЕЙПФРУТ
Петък, 24 Юли 2009г. 07:49ч.
Диетата с грейпфрут позволява бързо и лесно да свалите 1кг и 300г от вашето тегло за една седмица. Не е необходимо да се спразва строг режим и не е нужно да гладувате, не са наложителни тежките и уморителни физически упражнения. Няма да ви се налага да се храните само с грейпфрути, за постигането на ефект. Tе трябва да се добавят към всяко приемане на храна.
Продължение...
 
КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА
Сряда, 22 Юли 2009г. 07:38ч.

Гъбичната инфекция изисква влажна и топла среда за развитието си. Особено уязвими са подбитите места, както и краката, които имат слабо оросяване. Гъбичките могат да се разпространят по стъпалата, между пръстите и по ноктите. При ноктите лечението е много продължително. Симптомите на заболяването включват възпаление на пръстите или стъпалата на краката, чувство за парене, сърбеж, напукване на кожата и образуване на мехури. Гъбичките се разпространяват много бързо.

Продължение...
 
5 ПОЛЕЗНИ ВИТАМИНА В ПОРТОКАЛОВИЯ СОК
Сряда, 22 Юли 2009г. 07:19ч.

Една чаша портокалов сок съдържа здравословни хранителни вещества.

1. ВитаминС

Стандартна чаша портокалов сок съдържа цялото количество витамин С, което е необходимо за един ден.

2. Калий

Той намалява риска от високо кръвно налягане.

Продължение...
 
КАК ДА УКРЕПИМ ЗАЩИТНИТЕ СИЛИ НА ОРГАНИЗМА
Сряда, 22 Юли 2009г. 06:19ч.

Болестите възникват поради отслабналите защитни сили на организма. Този организъм, който има силен имунитет, не допуска никаква зараза в себе си. Затова профилактиката против почти всички болести трябва да започва от укрепването на имунната система.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.