Община Сливен
ВЕЖДИ РАШИДОВ ЩЕ ПОСЕТИ СЛИВЕН
Вторник, 08 Септември 2009г. 11:14ч.

Министърът на културата Вежди Рашидов ще посети Сливен на 15 септември, по повод официалното откриване на новата сграда на Художествената гимназия на булевард “Георги Данчев”. Сградата бе отредена за художествена гимназия още през 1992 година, но Министерството на културата така и не намери пари да я ремонтира.

Продължение...
 
"НЕ НА ТРАФИКА НА ХОРА! ЧОВЕКЪТ НЕ Е СТОКА!"
Петък, 28 Август 2009г. 05:49ч.

Стартира кампания "Не на трафика на хора! Човекът не е стока!" в Сливен с Арт инсталация, изработена по проект на известния сливенски художник Йордан Парушев. Тя е организирана от Местната комисия за борба с трафика на хора в града с партньорството на драматичния театър „Стефан Киров".

Продължение...
 
ГОЛЕМИ НАРУШЕНИЯ В НАП - СЛИВЕН
Петък, 14 Август 2009г. 06:23ч.

"Отдавна сигнализирах за проблемите в работата на териториалната данъчна дирекция в Сливен", заяви кметът на града Йордан Лечков, предаде "Фокус". „Месеци наред събирах сигнали срещу работата на ръководството на данъчните и порочната им практика и настоявах за промени, но нямаше кой да чуе ..."

Продължение...
 
ЧУПЯТ ЗНАЦИ, ЗАСЛОНИ И ПЕЙКИ В ПП "СИНИТЕ КАМЪНИ"
Четвъртък, 13 Август 2009г. 06:07ч.

Продължава чупенето на знаци, заслони и пейки в ПП „Сините камъни” в Сливен. Това алармира пред радио ”Фокус” – Сливен Иван Иванов директор на парка. По думите му набезите от недобросъвестни граждани не спират

Продължение...
 
ВРЪЩАТ ЛАЛУГЕРИТЕ В ПРИРОДЕН ПАРК "СИНИТЕ КАМЪНИ"
Сряда, 12 Август 2009г. 06:21ч.

Природен парк "Сините камъни" - Сливен  подписа договор за проект по Оперативна програма "Околна среда". Това съобщи директорът на природния парк Иван Иванов.

 "Проектът е тригодишен и е свързван с възстановяването на популациите от лалугер и от там възвръщане на хранителната база на птиците", заяви Иванов.

Продължение...
 
12 АВГУСТ- СВЕТОВЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА
Понеделник, 10 Август 2009г. 11:26ч.

12 август е Световен ден на младежта. Младежки дом- Сливен и Младежки информационно-консултантски център организират няколко инициативи, обединени под мотото „Съхраняването на природните ресурси - Нашето предизвикателство, нашето бъдеще".

Продължение...
 
ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА БИТАКЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ
Понеделник, 27 Юли 2009г. 12:50ч.
До края на тази година сливенският битак няма да съществува. Това стана ясно днес на пресконференция на кмета на града Йордан Лечков. „На общинска територия такова нещо няма да има, категоричен бе той.Тези бараки няма да се местят никъде в рамките на града. Ако искат могат да се пренесат на тържището край Сливен.”
Продължение...
 
АВАРИИ СПИРАТ ВОДАТА В КВ."СИНИ КАМЪНИ" И "КОМЛУКА"
Сряда, 22 Юли 2009г. 11:36ч.
Аварии спират водата в някои блокове в кв. „Сини камъни" и в част от квартал „Комлука" в Сливен, съобщи дежурният ВиК. До 18 часа без вода ще бъдат блокове 2, 18 и 22 в „Сини камъни", където от вчера се премина на новия водопровод. До 16 часа няма да има вода източно от първо училище в „Комлука".
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.