Община Сливен
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ФАЛШИВИ ПРЕБРОИТЕЛИ
Четвъртък, 10 Февруари 2011г. 08:27ч.

По повод стартирането на втория етап от Преброяване 2011, което започна днес и ще продължи до 28 февруари, от полицията призовават гражданите да бъдат внимателни, за да не допуснат в дома си измамници.

 

Продължение...
 
ДВЕ ВиК АВАРИИ В СЛИВЕН
Сряда, 03 Ноември 2010г. 07:56ч.
Днес дежурният диспечер във ВиК Сливен съобщи за две аварии, като едната е на Самуиловско шосе, а другата в района на Професионалната гимназия по строителство. До отстраняването на повредите или до 15 часа няма да има вода в квартал „Република" и в индустриална зона.
 
ФЕСТИВАЛ НА ЛЕШОЯДА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН НА 27 ОКТОМВРИ
Понеделник, 25 Октомври 2010г. 06:54ч.

На 27 октомври в Сливен официално ще бъдат освободени едновеменно 26 белоглави лешояди от четирите целеви територии в Стара планина – Врачански Балкан, Централен Балкан, Сливен и Котел. Събитието ще бъде отбелязано от ПП Сините камъни.

Продължение...
 
СПЕЦИАЛИЗАНТИ НЯМАЛИ ПРАВО ДА МЕРЯТ КРЪВНО, ЗДРАВНАТА КАСА ГЛОБЯВА
Петък, 09 Юли 2010г. 06:14ч.
Националната здравноосигурителна каса глобява университетски болници, когато специализанти по медицина се подписват, че са извършили определена дейност по лечението на пациент. Това стана ясно по време на дискусия, организирана от омбудсмана Гиньо Ганев на тема „Специализацията на медиците - в защита на правата на пациента".
Продължение...
 
НЯМА ДА ИМА ЗАКРИТИ ЯСЛИ И ДЕТСКИ ГРАДИНИ
Петък, 09 Юли 2010г. 05:35ч.

Заместник-кметът Недка Енергиева заяви, че проблемът с финансирането на детските ясли и градини в община Сливен е много сериозен, след предстоящото съкращаване на средствата за издръжка на този персонал.

Продължение...
 
ДВЕ СЪДИЙКИ ПОСТРАДАХА ПРИ СРУТВАНЕ НА МАЗИЛКА
Сряда, 30 Юни 2010г. 06:12ч.

Двe съдийки от Районен съд - Сливен леко пострадаха при падане на мазилка от таван в работен кабинет в следобеда на 29 юни. Инцидентът е станал около 16,15 ч. в кабинета на съдиите Петя Манова и Георги Бозуков. 

Продължение...
 
ПРЪСКАТ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ
Сряда, 26 Май 2010г. 08:37ч.

На 27 май ще пръскат срещу кърлежи тревните терени, съобщиха от общинския пресцентър. На обработка подлежат дворовете на детските и социални заведения в Община Сливен, кметства, детски площадки и облагородени тревни площи /паркове и градинки, стопанисвани от общината/.

Продължение...
 
ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ
Четвъртък, 25 Март 2010г. 07:24ч.

Днес е Благовещение. В народните представи този ден се свързва с идването на прелетните птици и с окончателното пробуждане на природата. Според Библията Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя ще роди Спасителя на човечеството, сина Божий Иисус Христос.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.