Политика
РЪКОВОДСТВОТО НА НЗОК ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕНО
Четвъртък, 15 Октомври 2009г. 08:27ч.

Ръководство на Националната здравноосигурителна каса ще бъде сменено. Това обяви председателят на здравната комисия в парламента Лъчезар Иванов. Той съобщи, че вече е внесен проект за промени в Закона за здравното осигуряване, който, ако бъде приет, ще промени радикално структурата на НЗОК.

Продължение...
 
БЪЛГАРИЯ - НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС
Вторник, 28 Юли 2009г. 05:57ч.

България е най-бедната държава в ЕС. Жизненият стандарт и нивото на покупателната способност у нас е 40,1% от средното за ЕС, като дори Румъния е по-напред с ниво от 45,8%.

Продължение...
 
БОЙКО БОРИСОВ Е НОВИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ
Понеделник, 27 Юли 2009г. 13:07ч.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е новоизбраният министър-председател на България. Това решиха народните представители. Борисов бе избран с гласа 163 "за", 77 гласа "против" и 1 "въздържал се".

 

Продължение...
 
ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ ПЯ ЗА ПЕТЪР НАЧЕВ И ХРИСТИНА ЧОЛАКОВА В КВАРТАЛ ”РЕЧИЦА”
Сряда, 01 Юли 2009г. 07:43ч.
 НДСВ - Сливен и ПП”Зелена партия - Българските зелени” организираха концерт за жителите на сливенското предградие ”Речица”. За тях пяха Панайот Панайотов и народната певица Донка Бумбалова. Пред многобройната им публика застанаха и кандидатите за народни представители от листата на НДСВ-Сливен Петър Начев, Христина Чолакова, Иван Кушкиев и Ивайло Желев. Пред тях те изразиха своето желание за промяна на България и бяха категорични, че те могат да спомогнат за това. Призоваха да гласуват с номер 8 и не изневериха на традицията си да не обещават, а да действат. Кандидатите за депутати бяха приети в квартала с огромно уважение. Десетки хора им пожелаха успех на изборите и не пропуснаха да им кажат, че на 5 юли ще ги подкрепят. Имаше и десетки деца, които се радваха на кандидат-депутатите. Искаха им автографи и разказваха, че знаят техните имена от родителите им, които също са техни почитатели.
 


Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.