Главно меню

ШАКИРА ПОДАРИ ЧЕРВЕНА КИТАРА НА УГО ЧАВЕС
Понеделник, 16 Май 2011г. 07:05ч.

Колумбийската поп звезда Шакира подари на венецуелския президент Уго Чавес електрическа китара с автограф, боядисана в червено, цвета на социалистическото политическо движение на лидера. Носителката на "Грами" и автор на песни изпрати китарата след посещението си в южноамериканската страна през март, съобщи самият Чавес и й благодари за подаръка.

"Упражнявах се миналата нощ. Тя е електрическа, много модерна китара и не съм свикнал с нея", призна Чавес в интервю по телефона за държавната телевизия. "Изпях някои стари песни и една мексиканска".

Известен с неформалния си стил, Чавес често изпълнява латиноамерикански фолклорни песни по време на политически митинги и речи.

"Как ще упражнявам Waka-Waka с тези отекли крака?", попита Чавес, когато му бе предложено да изпее хита на Шакира, написана за Световно първенство по футбол в Африка. Той завърши разговора с болеро, бавна латиноамериканска песен.

Чавес се възстановява в момента от травма в коляното и отмени посещения в няколко държави тази седмица. Той съобщи, че състоянието му се подобрява.

 

 

 

 

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.