Главно меню

МОДНИ ПРАВИЛА ЗА МЪЖЕТЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ
Събота, 19 Март 2011г. 08:16ч.

Минусовите температури вече ги няма, което означава, че е време да пренаредим гардероба си. Какво ще бъде актуално и какво минава за отживелица – следват няколко прости модни правила, които господата трябва да следват, ако искат да са в крак с новите тенденции.

Мъжете трябва да се чувстват леко през пролетта. Вълната, рипсеното кадифе и кашмирът изчезват. На тяхно място идват леките материи като памук и лен, както и коноп, който е много мек.

Намачканите материи също навлизат с пълна сила през идния сезон. Те намират приложение както в блузите и панталоните, така и във връхните дрехи. Придават усещането за стилна небрежност.

В никакъв случай не трябва да се прибягва до тотално разсъбличане. Моментът е подходящ да се извадят любимите дрехи от есенния период. На мода си остават памучните жилетки.

Тежките парфюми също трябва да бъдат сменени с по-леки, защото пролетта изисква свежи аромати.

Голяма част от мъжете обичат широките и леки панталони за по-топлите сезони. Истината е, че те остават в миналото, а на тяхно място застават прилепналите по краката дънки.

Любителите на сандалите трябва да почакат до лятото, защото през пролетта обилните валежи могат да съсипят удобните и красиви отворени обувки.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.