Главно меню

ЧАРЛИ ШИЙН УВОЛНЕН ОТ "ДВАМА МЪЖЕ И ПОЛОВИНА"
Четвъртък, 10 Март 2011г. 06:52ч.

Актьорът Чарли Шийн бе уволнен от хитовия телевизионен сериал "Двама мъже и половина" след поредицата скандали, в които се забърка, и заради "опасното му саморазрушително поведение" и острите му нападки през последните дни срещу шоуто и продуцентите, предадоха световните информационни агенции.

Решението за прекратяването на договора на Шийн е взето след "внимателно обмисляне" и влиза в сила незабавно.

Все още не е ясно каква ще бъде съдбата на хитовото шоу без неговата звезда, се казва в изявлението, направено от Пол Магуайър, говорител на "Уорнър Брос Телевижън".

45-годишният Чарли Шийн е най-скъпо платеният телевизионен актьор. Договорът му за участие в сериала "Двама мъже и половина" бе до май 2012 г. В интервю наскоро той дори каза, че иска да му се плащат 3 милиона долара за участие в епизод, за да се снима отново в сериала. Нещо, което явно вече няма как да се случи!

Актьорът е реагирал на уволнението си с безразличие и подигравки. Шийн например е изпратил SMS до Асошиейтед прес, в който използва нецензурна дума и пише "Те губят".

 

Адвокатите на Чарли Шийн планират да съдят "Уорнър Брос Телевижън".

Сериалът "Двама мъже и половина" се радваше на огромен успех не само в Америка, но и по цял свят, включително и у нас. За съжаление поведението на Шийн - прекаляването с алкохола, дрогата, секс скандалите, го направиха антилюбимец на много хора.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.