17-ГОДИШНО МОМИЧЕ ПОЧИНА МИСТЕРИОЗНО В ДОМА НА СВОИТЕ БАБА И ДЯДО В СЕЛО ЧЕРНА ГОРА
Сряда, 16 Февруари 2011г. 08:59ч.

17-годишно момиче почина мистериозно в дома на своите баба и дядо в пернишкото село Черна гора.  Сигналът в полицията е подаден в понеделник около 14,00 часа от бабата и дядото, които намерили починала 17-годишната си внучка Лора. Б. С. 

Перничанката Лора им гостувала в село Черна гора този понеделник, когато внезапно й прилошало. Бабата извикала линейка, но докато дойде лекарският екип, момичето умряло. Десетокласничката от Минния техникум в Перник страдала от епилепсия. Съдебните лекари обаче са категорични, че смъртта не е причинена нито от травма, нито от болест. Най-вероятно се касае за някакъв вид отрова. Няма данни момичето да е ползвало наркотици. Окончателната причина ще стане известна, след като станат готови резултатите от изпратените проби в лабораторията към Националния институт по криминалистика и криминология.

 

Лора е дете на разведени родители. Повечето време изкарвала при баба си и дядо си в Черна гора. "Беше много усмихнато дете, цялото село сме като попарени. Досега при нас такава трагедия не се е случвала", обясни кметицата Даниела Боянова.

.
 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.