ПРИВЛЕКАТЕЛНА ОЩЕ СЪС СТАВАНЕТО
Сряда, 19 Януари 2011г. 07:43ч.

Всяка жена сутрин трябва да изпитва радост от настъпването на новия ден, а не да се притеснява, че не изглежда добре и някой може да я види без грим. Тя трябва да бъде привлекателна още със ставането си – без грим и прическа.

Ето няколко съвета, които ще ви позволят да постигнете потресаващ резултат – вашето отражение в огледалото ще радва и вас, и хората около вас.

За да забравите за тъмните кръгове под очите, от време на време поставяйте върху долните клепачи тънки резенчета суров картоф.

 

Проблемът с напуканите устни ще разрешите с помощта на масажа и меда. Вие се нуждаете от 1 ч. л. захаросан мед за пилинг и подхранване на нежната кожа на устните. Няколко такива процедури седмично и вие ще се радвате на прекрасна усмивка.

Плоската възглавница и лифтинг маската, направена вечерта преди лягане ще ви помогнат да не се събуждате сутрин със „смачкано” лице. Тя не може да се купи от козметичните магазини, а се подбира специално за вас от специалистите в клиниките за естетична медицина.

Кремът, стимулиращ кръвообращението, лифтинг -масажът направен от специалисти и контрастното миене ако не страдате от чувствителна кожа способстват за подобряването на цвета на лицето.
Вие ще можете да се похвалите с гладка кожа, ако не страдате от липса на витамини и редовно си правите пилинг маска.

Ако пренебрегнете тези два съвета, вашата кожа ще започне да се бели, а опитите ви да замаскирате проблема с тонален крем още повече ще влошат нейния външен вид.

Друг разпространен проблем е мазната кожа. Жлезите продължават активно да изработват подкожни мазнини, игнорирайки действието на различните лосиони. Проблемът може да се разреши с помощта на специалните кремове, които нормализират дейността на мастните жлези и не замаскирват последствията.

Вие ще изглеждате свежа и жизнена, ако спите не по-малко от 8 часа в денонощието. Това е идеалния начин, който ще позволи на вашата кожа да си почине пълноценно и да събере нови сили.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.