Главно меню

АЛИША КИЙС И ШАКИРА ПОСТАВЯТ НАЧАЛОТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ
Сряда, 09 Юни 2010г. 06:43ч.

На 10 юни от 21 часа БНТ ще излъчи пряко грандиозен тричасов концерт на световноизвестни изпълнители, сред които Алиша Кийс, Black Eyed Peas, K'Naan и Шакира. Празничното шоу ще гледат на живо 30 000 души, но ще бъде наблюдавано от милиони по целия свят по телевизионните екрани.

Концертът се счита за началото на Световното първенство по футбол, което започва на 11 юни. Концертът ще бъде на стадион „Орландо" в Совето, предградие на Йоханесбург.
Sony Music Entertainment/Вирджиния Рекърдс и FIFA издават благотворителен албум със супер звезди за предстоящата Световна купа по футбол в Южна Африка. Концертът на 10 юни и албумът са част от благотворителен проект. Всички нетни проходи на Sony Music ще бъдат дарени за благотворителни каузи, свързани с Африка, а всички нетни проходи на FIFA ще бъдат в полза на официалната кампания на 2010 FIFA World CupTM "20 Centres for 2010", която ще създаде 20 центъра Football for Hope (Футбол за надежда) за обучение, здравна грижа и футбол за непривилегированите общности в Африка.
 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.