Главно меню

ГЛЕДАНЕТО НА ГОЛИ ЖЕНСКИ ГЪРДИ СПАСЯВА МЪЖЕТЕ ОТ ИНФАРКТ
Понеделник, 15 Март 2010г. 08:32ч.

В Германия учени достигнаха до извода, че гледането на голи женски гърди е колкото приятно за мъжете, толкова и полезно за здравето им.

В хода на изследване станало ясно, че мъжете, които имат възможност регулярно да наблюдават дамските прелести, значително понижават шанса да получат инсулт или инфаркт.

Авторите поясняват, че половин час на ден с такова занимание даже може да увеличи продължителността на живота с 4-5 години. Причините за това се обясняват с факта, че по време на сексуална възбуда се активизира дейността на сърдечносъдовата система, увеличава се притокът на кръв, а следователно и на кислород до всички тъкани.

Като последица опасността от инсулт и инфаркт намалява с 50%. Заключенията обаче не бяха приети с особена охота от служителите на германската здравноосигурителна каса. Неин представител категорично заявил, че ако на някой му хрумне да започне сексуална профилактика на инфаркта и инсулта, няма да бъдат отпуснати средства за закупуването на разголените списания "Playboy" и "Penthause".

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.