Главно меню

ОСМИ ГОДИШНИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА "ПЛАНЕТА" ТВ
Четвъртък, 25 Февруари 2010г. 09:34ч.

С голям концерт-спектакъл в Зала 1 на НДК, телевизия "Планета" за осми път раздаде престижни статуетки и специални награди.

Преслава отново е № 1, като за пореден път грабна престижната статуетка “Певица на годината” и заслужено триумфира с 3 приза в навечерието на осмите награди на тв “Планета”.

Преси цяла вечер яко се кефи на изпълненията на своите колеги, като ту припяваше, ту аплодираше. “Държа се като фенка”, пошегува се тя, преди да се качи на сцената на зала 1, за да получи наградата от лирическия си партньор Константин. С него взеха и отличие за “Дуетна песен” на 2009-а за парчето “Не ми пречи”.  

“Певец на годината” стана Илиян.

Другата приятна сензация на събитието се оказа появата на Ивана. Мегазвездата  получи приза “Изпълнител на десетилението”.

Глория получи отличие за 15 г. сценична кариера,но на трибуната излезе мениджърът на “Планета” Хари Янакиев с тъжната вест, че тя липсва, защото баща й е получил инфаркт.

Друг щастливец беше и Милко Калайджиев, който се пребори в престижната категория “Песен на 2009-а” с парчето си “За да те забравя”.

 

 

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.