Главно меню

УИЛ СМИТ ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ
Четвъртък, 28 Януари 2010г. 13:24ч.

Холивудската звезда Уил Смит има амбиции да се заеме с най-голямата роля в живота си - да стане президент на САЩ. Звездата на "Мъже в черно", който е на 39 години и е смятан за една от най-влиятелните фигури в Холивуд, казва, че неговите приоритети ще бъдат да реформира здравеопазването в страната и да се пребори с проблема на бездомните.

В интервю за британския The Mail on Sunday, той казва: "Аз ще бъда президент на Съединените щати". "Винаги съм искал да бъда първият чернокож президент, но Барак Обама ми открадна идеята. Това е ОК. Барак може да е пръв, а след това е моят ред", заявява Уил Смит.

Актьорът, който принадлежи към Демократическата партия, разкрива, че вече е набелязал кои социални проблеми трябва да реши, когато дойде на власт. Смит е голям поддръжник на кандидатурата на Обама за номинация на демократите за изборите през 2008 година. Той е внесъл пари в неговия фонд и организира свои колеги в Холивуд, за да го подкрепят.

Уил Смит, който е приятел на Дейвид Бекъм, има три деца - Трей от първия му брак с Шери Зампино и още две от брака си с актрисата Джейда Пинкет. Имуществото на Уил Смит се изчислява на около 250 млн. долара. Той е известен рап и хип-хоп певец и е продал милиони записи.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.