Главно меню

КУКЛА С ЛИКА НА МИШЕЛ ОБАМА
Сряда, 14 Октомври 2009г. 11:21ч.

От следващия месец на пазара излиза куклата Мишел Обама. Тя е висока 15 сантиметра и ще струва само 13 долара. Куклата на Мишел се присъединява към останалите кукли от семейство Обама - Обама и двете му дъщери Малия и Саша.

 

Основателят на фирмата "Jailbreak Toys" каза, че изработването на куклата е почнало още, когато Обама е станал президент на САЩ. Първата дама заслужава кукла, защото политическия живот сега е много по-добър, а тя също има заслуга за това, твърди Джейсън Фейнбърг.

 

Новата кукла е подходяща както за деца, така и за възрастни, които обичат да колекционират кукли и дори пазят тези от детските си години. Куклата Мишел Обама ще се продава с три различни тоалета - черно и бяло - така тя е била облечена в нощта на изборите, в лилаво - такова облекло е носила, когато е била обявена президентската компания и на цветя - така се е появила в гостуването си на едно телевизионно предаване.

 

Куклата на Барак Обама е пусната на пазара още в средата на миналата година. Новата кукла Мишел обаче ще бъде по-качествена, ще изглежда доста скромна и тиха, за разлика от мъжа си, който бил представен едва ли не като "супергерой".

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.