Главно меню

КОПРИНЕНИТЕ ЧОРАПИ ВЪЗБУЖДАТ СИЛНИЯ ПОЛ
Петък, 09 Октомври 2009г. 07:11ч.

За мъжете копринените чорапи са синоним на незабавен, горещ и страстен секс. Според тях, жената с пола и копринени чорапи получава поне 50 точки повече, отколкото жената с пола и чорапогащник. Това е така защото самият процес на тяхното сваляне е много възбуждащ за силния пол, а чорапогащникът се сваля доста по-трудно и трудно може да става дума за изящност и еротика. Но особената прелест на чорапите се крие в това, че понякога просто не е необходимо те да бъдат сваляни. Чорапите предразполагат към игра. Те даряват жената със сексапил и провокират въображението на мъжа.

 

Днес се предлагат безброй различни видове, които задоволяват всеки един женски вкус: класически или оригинални, едноцветни или пъстри, ярки или в приглушени тонове, на ивици, ромбове, цветя и т.н.

 

Чорапите могат да бъдат в тон с дрехите или точно обратното – в пълен контраст. С помощта на оригинални и ефектни чорапи може да се преобрази дори най-обикновената и незабележима рокля.

Ако сте сред жените, които не могат без панталони, не забравяйте, че ако носите под тях изящни 3/4 копринени чорапи, вие ще си добавите още малко финес.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.