Главно меню

ЦЕЛУВКАТА ЗА ЖЕНАТА
Четвъртък, 10 Септември 2009г. 05:50ч.

Първата целувка е изключително вълнуващ момент във всички романтични отношения. Ако за мъжа целувката може да бъде „просто целувка“, то за жената тя е определящ критерий на съвместимостта или несъвместимостта с партньора. Жената използва целувката като средство за установяване на връзка и за да се убеди, че партньорът й е верен и е заинтересован от отношенията.

Чувствената целувка служи като алгоритъм при избора на партньор, средство за постигане на сексуална възбуда и за установяване на трайни взаимоотношения.

Според проучване жените са отказвали секс на партньор, чиято целувка е била неприятна, а така също не са му позволявали да използва езика си на първата среща.

Мъжете се оказват далеч по-малко придирчиви и като правило са искали секс без значение дали партньорката се е целувала добре, а понякога изобщо не са се обременявали с предварителни целувки.

След като отношенията вече са се установили, мъжете губят интерес към целувката, докато жените продължават да им отдават голямо значение.

 

 

 


 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.