Главно меню

МОДЕЛ НА ЕРОТИЧНО ДАМСКО БЕЛЬО СЕ ОКАЗА МЪЖ
Четвъртък, 16 Юли 2009г. 10:28ч.
35 –годишната Лиса дьо Преез чиито секси снимки се разпространяват по нета допреди 10 години е била младеж на име Луис, съобщи News of the World.
Дьо Преез признава, че много пъти се е забавлявала да флиртува с мъже без да я разкрият . Хирургичната трансформация на пола на Лиса е толкова добра, че годеникът й електромонтьор не знаел истината преди тя да му признае по телефона.
Още от 7-годишен Луис знаел, че е различен. Бил женствен, интересувал се от гримове и женски дрехи и със сестра си заедно се преобличали в дрехите на майка си. В училище го биели и му се подигравали. След като завършил гимназия, посетил гей-клуб и установил, че не е хомосексуален, а просто е в погрешната кожа. Започнал хормонална терапия, последвали серия болезнени операции и през 1999 Лиса за пръв път правила секс като жена. “Беше невероятно! Бях изпитвала оргазми като мъж, но женските са много по-добри.”
Годеникът й Джон признава, че отначало не е знаел какво да каже. Но сега приема Лиса такава каквато е. “Влюбени сме и ще се оженим.”
 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.