Главно меню

ДИАМАНТЕН ПРЪСТЕН ВЪРЗА КУРНИКОВА
Петък, 10 Юли 2009г. 09:52ч.

Вечната годеница Анна Курникова и Енрике Иглесиас, който за разлика от баща си Хулио май ще излезе моногамен, най-после ще минат под венчило. Бившата тенисистка е била забелязана да носи супер диамантено бижу на безименния си пръст.

 

"Правете си изводите сами! Може би очаквам нещо", отговорила усмихната ослепителната мадама на репортер, който я запитал дали скоро ще сключва брак.
Рускинята и латино любовникът се запознаха през 2001 г. на снимките на клипа на Енрике "Escape". Оттогава са заедно, въпреки че имаха няколко по-сериозни раздели.

Новината за годежа на звездите е изненадваща, тъй като наскоро Иглесиас коментира, че плановете му за бъдещето на този етап не включват сватба с Курникова.

"Страхотна е, за мен е перфектната жена, единствената в моя живот. Не вярвам във вечната любов. Държа на брака, но не смятам, че двама души имат нужда от документ, за да бъдат щастливи. Виждал съм страшно много нещастни съпрузи", каза неотдавна Енрике.

Всъщност не е съвсем ясно кой от двамата повече се е дърпал от брачните окови досега. Миналата година Енрике разкри, че често се е опитвал да склони половинката си за сватба, но Курникова все му отказвала.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.