Главно меню

ТРИ ТЕЛЕВИЗИИ ПРЕДАВАТ ОТ СТАДИОН ”ХАДЖИ ДИМИТЪР” ДНЕС
Петък, 10 Юли 2009г. 07:38ч.

Златното поколение на българския футбол продължава да пише история, макар и 15 г. след четвъртото място на ”САЩ '94”. Днес за първи път 3 наши телевизии ще излъчват пряко един и същ мач - бенефиса в Сливен, който връща в игра народните любимци.

 Националната БНТ1, спортната РИНГ.БГ и футболният ”микроскоп” за всяка съмнителна ситуация ”Канал 3” са телевизиите, които ще предават шоуто от ст. ”Хаджи Димитър”. Спектакълът почва в 18 ч с едно ”контролно” полувреме между ”Сливен” и ”Черноморец” - отборите на Йордан Лечков и Красимир Балъков.

 

След почивката на терена излиза Пеневата чета за мач срещу сборен тим, който ще остане в тайна до началния съдийски сигнал.

Чакат се най-актуалните български личности в политиката и футбола - Бойко Борисов и Христо Стоичков, който е в Южна Африка. Лустро на тържествата ще дадат с награди генералният спонсор Корпоративна търговска банка и винпром “Карнобат”.

Зрителите ще имат уникален шанс да видят най-напред какво могат с топката героите, разплакали на днешния ден преди 15 лета действащия световен шампион Германия с 2:1 в четвъртфинала в ”САЩ '94”.

Веднага след това по РИНГ.БГ ще бъде излъчен пълен запис на епохалния мач с коментар на Красимир Балъков.

Четвъртите в света вече са в Сливен на гости на Йордан Лечков, който вчера отпразнува 42-рия си рожден ден. От днес в комплекс ”Спорт Палас” тръгват турнирите по тенис и джитбол с участието на Наско Сираков, Балъков, Лечков, Емил Костадинов и другите идоли.

 

Copyright © 2009.www.sliven.info. Всички права запазени.